Ранко Ћирковић

🏡 Бијељина, Република Српска 🎓 Руски и српски језик и књижевност, Филолошки факултет у Бањој Луци 📖 Јесењин, Достојевски, Мајаковски, Ремарк...
250
posts
949
followers
396
following
203 likes
ranko.cirkovic Мутна фотка и кисео осмијех. #selfie
146 likes
ranko.cirkovic 😶😶😶 #selfie
154 likes
ranko.cirkovic 😅😅😅😆😆😆 #селфи
171 likes
ranko.cirkovic Рањено срце дира — рефрен од песме те. 😑😑😑 #selfie
load more